lördag 16 mars 2019

Det börjar närma sig


Under senaste två veckorna har börsen verkligen tagit skruv; och jag har tyckt att allt stått stilla så länge.



Mina innehav börjar stabiliseras efter de senaste månadernas dippar, och jag är glad för det t.om. Spiltan Aktiefond Investmentbolag börjar dra på mungiporna igen efter en längre tids dalande kurs.


Jag har varit bekymrad över Ubisoft där mitt senaste köp måste varit det med sämst timing hittills; där jag gjorde ett större köp på kursens absoluta topp - bara för hur kursen tog ett rejält dyk under kommande månaderna. Men med facit i hand ser jag även hur Take Two samt Electronic Arts följt samma trend, och nästan haft det lika tufft.



Ubisofts notering är så pass ny på så att det finns gott om utrymme för att växa. Vi kunde först se  Ubisoft 17 april 2017, och har inte ens fyllt två år på Avanza. Jag är väl medveten om vilka titlar som bolaget sitter på: Far Cry, Assassins Creed, Watch Dogs, Rainbow Six. Dessa spel hör till några av marknadens största titlar, även och några gratis-shooters är på allas läppar just nu.
  
Men trots det; - Har jag varit bekymrad?
Svar: Ja!
 
Jag har lagt in 30 000:- i Ubisoft, och vill åtminstone tro att kursen repar sig snart - vi får hoppas det.

Våren har gjort sitt intåg, och nedan så har jag följande utdelningar registrerade. Allteftersom gissar jag att Avanza kommer att fylla på med fler. Beloppen nedan ger lite plåster på såren.


Kommande utdelningar



Ha det VÄL






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar